Въвеждат промени в движението София

Въвеждат промени в движението София
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

До 2 септември ще има промени в движението на кръстовището на бул."Княз Ал. Дондуков" и ул. "Г.С.Раковски" в София, информира ДАРИК.
 
До 2 септември ще е затворена западната част на кръстовището бул. "Княз Ал.Дондуков" - ул. "Г.С. Раковски". Това съобщиха от общината.
 
За същия период от време се променя маршрутът на тролейбусна линия 9 - от надлез "Надежда" по действащия временен маршрут до кръстовище бул."Сливница" - ул."Г.С.Раковски", надясно по бул."Сливница", надясно по бул."Васил Левски", по бул. "Патриарх Евтимий" и по действащия временен маршрут до надлез "Надежда".
 
Закриват се спирките при ул. "Тимок", на ул."Дунав", на пл .Сточна гара, при ул."Поп Богомил", "ул.Искър", "пл.Ал.Невски", Сатиричния театър и Първа градска болница.
 
Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък.
 
Междувременно за четири дни от днес се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Солунска" в западната половина между ул. "Цар Самуил" и ул. "Княз Борис Първи".



От 08:00 ч. 26 август до 24:00 ч. на 15 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Солунска" в източната половина между ул. "Цар Самуил" и ул. "Княз Борис Първи".
 
Закриват се местата за почасово паркиране за времето и мястото посочени по горе.
 
Промяната в организацията на движение се налага във връзка с реконструкция на уличен канал по ул. "Солунска" в участъка от ул. "Цар Самуил" до ул. "Княз Борис Първи".

#София #движение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »