Капитанът на Реал Серхио Рамос помрачи победата на своя тим

Капитанът на Реал Серхио Рамос помрачи победата на своя тим
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос помрачи победата на своя тим с 3:0 при гостуването на Депортиво Ла Коруня, след като бе изгонен в последната минута на двубоя. Испанецът получи втори жълт картон за удар с лакът в борба за висока топка и напусна срещата преждевременно. След двубоя защитникът обясни по много странен начин защо е получил червения картон, пише Sporta.bg

"Когато печелиш много титли, съперниците изпитват антипатия към теб", обясни Рамос, който за рекорден 18-и път бе изгонен в мач от испанското първенство.

"Не съм съгласен с картона, но уважавам решението на рефера. Понякога те трябва да хвърлят едно око към английския футбол и да ни позволят да играем по-отпуснато. Харесвам системата там, а в Европа съдиите са по-стриктни", заяви недоволният Серхио. Той поставя Реал в неизгодна ситуация, тъй като Кристиано Роналдо също получи 5 мача наказание заради избутване на рефера в първия мач за Суперкупата на Испания срещу Барселона.

Иначе "Кралският клуб" нямаше проблеми и след голове на Бейл, Каземиро и Кроос тръгна убедително в защитата на титлата си.

#Реал (Мадрид) #Серхио Рамос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »