Две верижни катастрофи на Тракия, има и ранени (ВИДЕО)

Две верижни катастрофи на Тракия, има и ранени (ВИДЕО)
Източник:Нова Телевизия
A A+ A++ A

Две верижни катастрофи са станали в двете посоки на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни няма жертви.

Движението по магистралата е блокирано и в двете посоки. Временно е ограничено движението на пътни превозни средства в района на катастрофата. В пътния инцидент са участвали около 40 превозни средства, обясни главният секретар на МВР комисар Младен Маринов пред НОВА, цитирани от ДАРИК. Той допълни, че видимостта в района е много ниска - едва до 3-4 м. В района има задимяване заради пожар на близко сметище, което гори вече няколко дни.

10 души са тежко пострадали, като двама са закарани в Окръжна болница. На място са се отзовали 14 линейки. Седем от пострадалите вече са транспортирани в столичната болница "Св. Анна". В момента се изяснява тяхното състояние. Първият сигнал е постъпил в 5.57 ч. "През минути следват други сигнали. Създадена е незабавно организация, тъй като районът е бил силно замъглен, а е имало и задимяване от намиращото се наблизо сметище", обясни комисар Младен Младенов.

#АМ Тракия #верижна катастрофа #тежко пострадали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"