Цвети Пиронкова влезе в модния бранш

Цвети Пиронкова влезе в модния бранш
Facebook/Cvetana Pironkova
A A+ A++ A

Родна ракета №1 при жените - Цветана Пиронкова се впусна в ново амплоа. Пловдивчанката често изненадва приятно феновете си, а този път сюрпризът е наистина приятен, пише Sporta.bg

Чаровната тенисистка вече има своя марка облекла. Самата тя се похвали с това в Инстаграм и Фейсбук и предизвика цунами от харесвания и коментари.Марката е наречена "Пиронетик" и ще бъде сефтосана след часове, когато Цвети излиза на корта срещу ветеранката Сара Ерани. Мачът между нашето момиче и италианката ще започне в късния следобед, ако над "Ол Инглънд Клъб" не се изсипе дъжд.Пиронкова обясни, че работи над този си проект от 1 година - време, през което е направила и невъзможното, за да запази идеята си в тайна.

ЕТО КАКВО НАПИСА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ЦВЕТАНА:

"Здравейте! За мен е истинско удоволствие да ви представя PIRONETIC! Създаден с много любов към модата и спорта, това е моят проект-изненада, над който работя с екипа си вече цяла година и реших, макар че имаме още много работа, че е време вече да дебютира на корта:) Любимият ми турнир Wimbledon е най-подходящото място да ви загатна поне малко от това, което скоро предстои, дано да ви хареса! Следвайте ме във Facebook и Instagram, където ще научавате повече за марката и предстоящото й лансиране", написа Пиронкова във Фейсбук, като добави към поста си и своя снимка. Цветето на бг тениса запознава феновете си със своя "таен проект" и в Инстаграм. Полуфиналистката от 2010 година излиза във днес на Корт №5 срещу италианката Сара Ерани. По програма мачът е четвърти поред там.

#Цветана Пиронкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »