Пътешествие по най-дългия път на планетата

Пътешествие по най-дългия път на планетата
Източник: НОВА
A A+ A++ A

Четирима българи тръгват по най-дългия автомобилен път на планетата. Експедицията ще заснеме цялото пътешествие по Панамериканската магистрала дълга над 30 000 километра, предаде НОВА.

Почти всеки от нас мечтае да обиколи целия свят. А истинският пътешественик и авантюрист иска да прибави към актива си изминаването на най-дългия път в света, или 30 000 километра, изпълнени с куп предизвикателства. Това ще направят четирима ентусиасти. В кръвта им кипи авантюризъм и приключенски дух. Румяна, Георги, Щерю и Михаил, който вече е в Щатите, ще преминат през 14 държави. С джип от брега на Северния ледовит океан в Аляска за 6 месеца ще стигнат чак до края на света градчето Ушуая в Аржентина. Георги ще документира цялото приключение с куп камери и дронове.

Всички отбивки и истории ще можем да видим във Facebook и интернет страницата им, както и в пълнометражен филм при завръщането им. Панамериканската магистрала крие не само невероятни контрасти и впечатляващи кътчета, но и опасни места. Идеята за пътешествието се ражда преди 5 години. Румяна е единствената жена в екипа, а ролята й е отговорна - водач на мъжете.

Експедицията потегля в края на юли. Стискаме им палци!Четирима българи тръгват по най-дългия автомобилен път на планетата. Експедицията ще заснеме цялото пътешествие по Панамериканската магистрала дълга над 30 000 километра. Почти всеки от нас мечтае да обиколи целия свят. А истинският пътешественик и авантюрист иска да прибави към актива си изминаването на най-дългия път в света, или 30 000 километра, изпълнени с куп предизвикателства. Това ще направят четирима ентусиасти. В кръвта им кипи авантюризъм и приключенски дух. Румяна, Георги, Щерю и Михаил, който вече е в Щатите, ще преминат през 14 държави.

С джип от брега на Северния ледовит океан в Аляска за 6 месеца ще стигнат чак до края на света градчето Ушуая в Аржентина. Георги ще документира цялото приключение с куп камери и дронове. Всички отбивки и истории ще можем да видим във Facebook и интернет страницата им, както и в пълнометражен филм при завръщането им. Панамериканската магистрала крие не само невероятни контрасти и впечатляващи кътчета, но и опасни места. Идеята за пътешествието се ражда преди 5 години. Румяна е единствената жена в екипа, а ролята й е отговорна - водач на мъжете.

Експедицията потегля в края на юли. Стискаме им палци!

 

#експедиция #пътешествие #път

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »