Брат Пит развеселява децата на Крис Корнел

Брат Пит развеселява децата на  Крис Корнел
Източник: Twitter
A A+ A++ A

Холивудският актьор Брад Пит е завел децата на покойния музикант Крис Корнел на разходка в тематичния атракционен парк „Universal Studios Hollywood“. Пит беше близък приятел с вокалиста на Soundgarden, който отне живота си.

Според източници на списание „Е!“ той е извел на разходка в парка синовете на Корнел – 11-годишният Кристофър и 12-годишният Тони по-рано тази седмица, пише БГНЕС, цитирано от НОВА.

„Те изглежда се чувстваха удобно заедно, Брад се опитваше да отвлече вниманието им за няколко часа със забавен ден в парка“, разказва източник.

 

Според запознати Пит, който заедно с Фарел Уилямс, Дейв Наваро и Джош Бролин, беше на погребението на музиканта, е бил съкрушен от неговата смърт. По-рано друг негов близък приятел – бившият изпълнителен директор на „Парамаунт“ Брад Грей, почина след битка с рака.

„Той е съкрушен и в шок. Той се опитва да преодолее загубата на двама големи свои приятели“, заяви по-рано източник до актьора.

Крис Корнел, който тази седмица беше кремиран, почина, след като се самоуби в хотелската си стая след концерт на Soundgarden в Детройт миналия месец.

 

 

 

#Брат Пит #деца #Крис Корнел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »