Модерните абитуриентски прически тази година

Модерните абитуриентски прически тази година
БНТ
A A+ A++ A

Наближават майските празници и разбира се периодът на абитуриентските балове и еуфорията около избора на облекло, грим и прическа. Най-новият хит в прическите тази година са стикери за удължаване, сгъстяване и дори оцветяване на косата. Ето някои идеи от коафьора Вили Боршукова, с които лесно и бързо, можете да разнообразите ежедневната си визия и да впечатлите ~гости и присъстващи на празненствата с уникална прическа, на която всеки би завидял, информира БНТ.

Вили Боршукова - коафьор: "Сега наближават баловете, младите момичета експериментират, като си боядисват косите в най-различни цветове и това нещо може да се избегне с унищожаването на косата, като използваме тези цветни стикери."

Новите стикери са българска разработка. Те имат изключително богата цветова палитра и дават много възможности за постигане на вдъхновяваща и атрактивна визия в унисон с най-актуалната тенденция за свежо присъствие на цветове в косите.~

Освен че щадим косата си, с тях можем да се къпем, да плуваме и не пречат при спане, свалят се, когато пожелаем.

Лесни са за поставяне, изцяло от естествена коса и буквално за минути с тях можем да имаме красива и изпълнена с обем видимо удължена коса за специалните ви поводи. Предлагат се в различни дължини, а цветните акценти се постигат без да подлагаме косата си на обезцветяване, боядисване и да стоим дълго време в салона.

Вили Боршукова - коафьор: "Може да си направим съвсем спокойно омбре без да боядисваме своята собствена коса, може да направим кичури - един, два или пет в зависимост от това какво е нашето желание може да разнообразиме. Вече ги имаме и в къдрав вариант, така че жените, които са с къдрава коса също може да се възползват."

Добре е, когато се правят релефни фризури, като кокове или елегантно прибрана коса, да има допълнителен цвят, за да се подчертаят елементите във фризурата, което позволява визуално прическата да изпъкне. Плитките си остават тенденция в косите и през този сезон. Ако се смесят различни по цвят стикери, ще имаме желаната Rainbow плитка, която привлича вниманието и разчупва строгата визия.

Вили Боршукова - коафьор: "Тенденциите в момента за тази година са косите да са по-спуснати, по-небрежни, ефирни, да има въздух в прическата. Всичко много зависи естествено от темперамента на личността, но бих препоръчала на всички абитуриенти да не правят експерименти точно в деня на бала."

Интересна идея за момчетата, които обикновено поддържат косата си доста къса, е да я удължат в горната част на главата и да се сдобият с хитовата за сезона прическа "Pompadure". За ексцентриците тези удължения могат да са в ярки цветове.

#прически #абитуриентски балове

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »