Какво ще получи Виктория от Дейвид Бекъм за 20-тата им годишнина?

Какво ще получи Виктория от Дейвид Бекъм за 20-тата им годишнина?
YouTube
A A+ A++ A

Дейвид Бекъм иска да купи на съпругата си Виктория цял остров и то с одобрението на четирите си деца. С екстравагантния подарък бившата футболна звезда иска да отбележи 20-годишнината, откакто за първи път се е запознал с тогавашната "спайска" на негов мач, предаде iNews.bg.

Според източник, запознат с плановете на Бекъм, британецът вече дори е започнал да оглежда островите около Карибите, където Джони Деп също има частна собственост. Бившият британски национал търси перфектното място, което да превърне в райско кътче за уединени семейни ваканции далеч от папараци и нахални фенове, пише БГНЕС.

За покупката Бекъм е предвидил "скромния" бюджет от 9 млн. паунда и дори вече планира да го кръсти на най-малкия им син Харпър.

"Те обаче няма да живеят като Беър Грилс, искат (на острова - бел. авт) да има и луксозен имот", добавя още анонимният източник пред списание "Хийт".

Желанието на бившия футболист да се сдобие с "частен рай" обаче има и още един аспект. С покупката на остров той ужасно много копнее да "надцака" най-сетне богаташа Ричард Брансън, на когото от години завижда за частния остров "Некер", който е част от Британските вирджински острови.

"Дейвид обожава идеята семейството му да си има свой собствен символ на високия социален статус, а и винаги е завиждал на Сър Ричард Брансън за това, че притежава "Некер", издаде още източника.

#Дейвид Бекъм #Виктория Бекъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »