Кейти Пери планира рекордно турне за новия албум "Witness" (СНИМКИ)

Кейти Пери планира рекордно турне за новия албум "Witness" (СНИМКИ)
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Супер звездата на поп музиката Кейти Пери обяви в Twitter новия си албум и предстоящото си турне, обещавайки по-зрял и съзерцателен подход след взела почивката, последвала турнето с албума "Prism". 32-годишната певица каза, че "Witness" - първият й албум след мега хита на 2013 г. "Prism", ще се появи на пазара на 9 юни, предаде Дарик.


 
Пери каза също, че планира продължително турне, засега в Северна Америка, което ще започне на 7 септември в Кълъмбъс, щата Охайо. По план последният концерт от турнето ще е на 5 февруари във Ванкувър. Отделно, Пери ще участва и на фестивала в Гластънбъри в Англия идния месец. В Twitter Пери има 98 млн. последователи - най-много от всеки друг.


 
Пери вече пусна две песни от "Witness". В първата - "Chained to the Rhythm", има отгласи от диско ерата заедно с реге и участие на внука на Боб Марли - Скип Марли. Другата песен на Пери "Bon Appetit" е танцувална и е съвместна работа с хип-хоп триото от Атланта Migos. "Bon Appetit" стряска с неприкритата си сексуалност - в текста Пери и Migos пеят за достигането на оргазъм.

#Кейти Пери #PRISM

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"