Ето къде може да срещнете новият Хитлер (СНИМКИ)

Ето къде може да срещнете новият Хитлер (СНИМКИ)
YouTube
A A+ A++ A

Жителят на щата Пенсилвания Исидор Хийт Кембъл вече носи фамилията “Хитлер“, съобщи местният информационен сайт MyCentralJersey.com, предаде Нова телевизия. Кембъл-“Хитлер“ е известен с това, че кръщава децата си с имената на известни нацисти. От началото на седмицата името му вече е Исидор Хийт Хитлер. Той се възхищава от водача на Третия райх, който е бил отговорен за екзекуцията на 6 милиона евреи и други "нежелани" по време на Втората световна война.

"Чудесно е. Шофьорската ми книжка вече е променена, застраховката ми, всичко, от което имам нужда, е променено ", каза Хитлер пред MyCentralJersey.com. “Аз съм новият Хитлер.“

През март съдия от Върховния съд в окръг Хънтърдън, Ню Джърси, одобри искането за промяна на името на Хитлер, което той подаде на „Свети Валентин“. Промяната влезе в сила на 8 май, когато се отбелязва Денят на победата над нацизма.

Инициалите на Хитлер сега са И.Х.Х., които по неговото обяснение са абревиатурата на „Аз приветствам Хитлер“, уточняват от MyCentralJersey.

Татуираният неонацист, който сега живее в Шиппенсбърг, Пенсилвания, влезе в новините през 2008 г., когато в пазар в Ню Джърси отказваха да поставят името на Адолф Хитлер на тортата за 3-я рожден ден на сина му, кръстен на нацисткия водач.

"Мисля, че хората трябва да отведат главите си от облака, в който са били, и да започнат да се фокусират върху бъдещето, а не върху миналото", каза Хитлер, бивш пребиваващ в окръг Холанд в окръг Хъндърдън.

Новият Хитлер има девет деца от четири жени, но няма попечителство над нито едно от тях, уточняват от Лигата срещу поругаването (ЛП) и NewJersey.com. Властите в Ню Джърси отнеха на Хитлер родителските му права за три от децата му през 2009 г. след обвинения в домашно насилие и решиха, че няма психологически капацитет да се грижи за децата, ЛП в публикация през 2013 г.

Хитлер отново привлече вниманието на медиите през 2013 г., когато се появи на изслушването за правата за посещение, носейки пълна нацистка униформа.

#Хитлер #Пенсилвания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »