Бен Афлек напуска семейното гнездо след развода с Дженифър Гарнър

Бен Афлек напуска семейното гнездо след развода с Дженифър Гарнър
Youtube
A A+ A++ A

Само седмици след като Бен Афлек и Дженифър Гарнър подадоха молба за развод, се съобщава, че актьорът е напуснал семейния си дом. Източник на списание "Hello", казва: "Той е намерил къща в близост. И двамата са развълнувани за следващата стъпка и са щастливи, че имат щастливи домове за децата".

Наскоро беше разкрито, че бившата холивудска двойка подала документите за развод заедно и иска съвместно юридическо и физическо попечителство над трите си деца, но разделянето на всяка собственост и съпружеска подкрепа все още предстои да бъде решено. Смята се, че Дженифър и Бен не са имали предварително споразумение, така че доходите, които са направили по време на брака си, ще бъдат разделени равномерно, освен ако не бъде решено друго. Звездите, които са били женени повече от десетилетие, са горди родители на три деца, Виолет, 11, Серафина, осем и Самуел, пет.

Бен и Дженифър обявиха раздялата си през юни 2015 г. след десет години брак. Потвърждавайки новината в изявление, те казаха: "След много обмисляне и внимателно разглеждане ние взехме трудното решение да се разведем. Ние вървим напред с любов и приятелство един към друг и ангажимент за съвместно родителство на нашите деца, както искаме тяхното уединение да бъде уважавано по време на този труден момент, това ще бъде единственият ни коментар за този личен, семеен въпрос.



#Бен Афлек #Дженифър Гарнър #развод

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »