Масово недоволство след отпадането на Байерн от ШЛ

Масово недоволство след отпадането на Байерн от ШЛ
YouTube
A A+ A++ A

Масово недоволство сред играчи, фенове и потребители на социалните мрежи имаше след отпадането на Байерн от ШЛ. Според всички тях главен виновник за това е реферът от Унгария Виктор Касай.

Най-ядосан от случилото се обаче изглеждаше Франк Рибери. Веднага след мача той използва своя профил в Инстаграм, за да отправи тежки думи спрямо рефера.

Рибери публикува ситуациите при втория и третия гол на Реал, които паднаха от засада, както и видео от единоборството, при което Артуро Видал получи втори жълт картон, а се вижда, че избива първо топката, преди да връхлети върху съперник.

Рибери написа красноречиво: "Една година здрава работа, браво, съдията".

Треньорът на баварците Карло Анчелоти също бе бесен на съдията. "Съдията определено демонстрира значително по-слабо представяне от нас. Това беше серия от грешки, които на това ниво не бива да се случват. Не трябва такива грешки да решават мача."

За головете на Роналдо за 2:2 и 3:2 Анчелоти коментира, че са "ясни ситуации", имайки предвид засадата, в която се намира португалецът. А относно втория жълт картон на Артуро Видал: "Това не е фаул. Той играе с топката."

Италианецът се надява в бъдеще подобни грешки да не се случват заради видео повторенията, които от сезон 2017/18 ще бъда въведени и в Бундеслигата: "Надявам се, че телевизионните повторения в бъдеще ще помагат на съдиите в такива случаи."

#Байерн Мюнхен #Виктор Касай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »