Бионсе и Джей Зи на почивка на Бора Бора преди появата на близнаците

Бионсе и Джей Зи на почивка на Бора Бора преди появата на близнаците
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Американската певица Бионсе Ноулс се отдава на почивка на екзотичния курорт Бора Бора на Френска Полинезия, съобщи „Контакт мюзик“. Това ще е последната почивка на звездата заедно със съпруга си Джей Зи  преди появата на близнаците, които очакват, предаде Дарик.

35-годишната красавица и рапърът вече имат едно дете – Блу Айви, която тази година навърши 5 години. В тази връзка двойката планира покупката на по-голяма къща, която да събере нарастващото семейство. Бионсе обяви, че е бременна в профила си в Инстаграм в началото на февруари. Малко след това певицата съобщи, че планира да направи 5-годишната си дъщеря минимагнат, като превърне името й в запазена марка за продукти за красота, мода и електроника.

Според таблоида TMZ суперзвездата вече дори е подписала документите, с които да запази правата на „Блу Айви Картър” и те са били одобрени. От медията издават, че най-вероятно брандираното име на дъщеря й ще бъде използвано за всичко – от продукти за грижа за косата и мода, до мобилни устройства и видеоигри.

#Бионсе Ноулс #Блу Айви #Инстаграм #Бора Бора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »