Красавици, които бихте предпочели да са необвързани

Красавици, които бихте предпочели да са необвързани
Instagram
A A+ A++ A

Холивуд безспорно е препълнен с изкусителни красавици на всякакви възрасти. Както се казва, за всеки вкус има по нещо. Освен това трябва да им се признае, че всяка от известните дами прави всичко възможно, за да се поддържа в топ форма и така карат куп господа по целия свят да въздишат по тях.

Представяме ви няколко хубавици, които определено бихте искали да са необвързани. Е, вярно е, че достигането до тях не е лесна работа, но други си е, когато знаете, че никой мъж не е пленил сърцата им.

Започваме със Зоуи Салдана, която познаваме от заглавия като "Терминалът", "Стар Трек", "Колумбиана" и "Пазители на Галактиката". Преди няколко години обаче се оказа, че хубавицата тайно се е врекла във вечна вярност на своя любим, с което разочарова много киномани.

Рийз Уидърспуун пък вече официално мина 40-те, но продължава да е все така ослепителна. Носителката на Оскар за ролята си в "Да преминеш границата" се омъжи за настоящата си половинка осем години след развода с първия си мъж, с когото била заедно в продължение на осем години.

Третата хубавица, на която се спряхме, не изглежда като жена, която е почитател на кроткия семеен живот. Кийра Найтли, за изненада на всички обаче е именно такава. И макар че се появи слух, че е сложила край на последната си връзка, папараци отново изловиха влюбените заедно.

 

#Зоуи Салдана #Рийз Уидърспуун #Кийра Найтли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »