Сам Елиът на снимки с Лейди Гага през април

Сам Елиът на снимки с Лейди Гага през април
Източник: movies.bg
A A+ A++ A

Сам Елиът се присъедини към актьорския състав на римейка на филма "Роди се звезда", съобщи Контактмюзик. Елиът ще партнира на Лейди Гага и Брадли Купър, който ще е също режисьор на новия филм, предаде Дарик.
 
72-годишният Елиът стана известен с ролите си във филмите "Хората, на които държиш" и "Високо в небето". Сега той се присъедини към актьорския състав на продуцирания от компанията "Уорнър брос" римейк. Снимките трябва да започнат през април. Този римейк бележи първата голяма филмова роля на Лейди Гага и е режисьорски дебют на Брадли Купър. Сценарият е написан от сценариста на "Форест Гъмп" Ерик Рот.
 
Филмът описва история за старлетка, която пристига в Холивуд с надеждата за кариера. Изгряващата звезда се влюбва в своя по-възрастен ментор, чиято кариера същевременно залязва. Става въпрос за четвъртата версия на "Роди се звезда", след като оригиналната лента с участието на Джанет Гейнър и Фредерик Марч се появи по екраните през 1937 г. Втората версия от 1954 г. е с участието на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън в главните роли, а в третата от 1976 г. си партнират Барбра Стрейзанд и Крис Кристоферсън.

#Лейди Гага #Брадли Купър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »