Вижте кои са любимите изкушения на дамите

Вижте кои са любимите изкушения на дамите
Източник: BLife
A A+ A++ A

Жените са специални! Те имат особени изисквания. Искат да получават внимание не само на 8 март, но и през всеки друг ден от годината. Не е тайна, че представителките на нежния пол имат особена слабост към шоколада и сладките изделия, предаде Дарик.

Ето и кои са храните, към които жените имат афинитет:

Паста

Италия, паста, вино, романтика... Това е всичко, за което една дама мечтае. Ето защо яденето на италианска паста прави жените толкова щастливи.

 

Морски дарове



Свързваме морските дарове с лятото, слънцето, морето, а знаем, че дамите имат особено отношение към топлите месеци. Освен това морската храна е полезна и подходяща за всяка диета.


Ядки



През последните години се наблюдава засилена консумация на ядки и семена, особено при жените. Това се дължи на полезните свойства, които имат и налагането им в особено популярната напоследък тенденция за здравословна храна.

Ризото



Оризът се приготвя лесно и бързо, освен това е много вкусен. Това е причината и дамите да залагат на вкусно ризото, поднесено с хубава чаша вино. 

 
Сьомга
 
 
Не е тайна, че сьомгата има редица полезни свойства, които помагат да бъдем красиви и здрави.

 

Шоколад

На нежния пол е необходим серотонин ежедневно. Какъв по-добър начин да го набавиш, от парче шоколад. Сладкото изкушение е верен приятел на дамите при депресия, при весели състояния, при събирания с хора, при наличието на сложен казус и в много други моменти.

#жените #8 март #храните

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"