Почина ТВ водещият Роро Кавалджиев

Почина ТВ водещият Роро Кавалджиев
http://www.interview.to
A A+ A++ A

Телевизионният водещ Радослав Кавалджиев-Роро е починал тази сутрин във Военно-медицинска академия, съобщава NBOX.BG. 41-годишният син на покойния поп певец Вили Кавалджиев е бил в състояние на изкуствена кома и по първоначални данни е издъхнал от белодробна недостатъчност.

Във ВМА Роро е бил поверен за наблюдение на най-добрите специалисти в лечебното заведение, но въпреки това състоянието му е останало критично и рано тази сутрин той е починал, пише iNews.bg.

Роро Кавалджиев сам е постъпил в болницата преди дни, за което свидетелства негов статус във социалната мрежа.

Последната голяма публична изява на Роро беше като съквартирант в последния VIP Brother.

"Влизам във VIP Brother, за да се опитам да превъртя и тази игра. Не се срамувам от това, което съм и се надявам да успея да покажа цялата тази вселена в мен. Чувствам се на ръба на една скала и много искам да скоча. Влизам с желание да стигна до края и да намеря вратичката да изляза от матрицата", заяви той на влизане в Къщата.

Първи своите съболезнования изказаха неговите приятели, с които участва в последното издание на Big Brother:

"Сбогом слънчице! Чакай ни при светлината!", написа Деси Цонева.

"Лек път към дома, любими принце на светлината. Ще се срещнем там, където няма нужда от думи", гласи пък статусът на Ирина Тенчева.

Водещата Кака Лара също изрази съболезнования: "Вярвам, че добротата не може да остане незабелязана. Вярвам, че добрите мисли и добрите енергии имат ненадмината сила. Приятели, Roro Kavaldjiev има нужда от вашата добрина и вашата любов, с която да му вдъхнем сила. Спомнете си колко пъти той ви е усмихвал, усмихнете се сега и изпратете този красив спомен на нашето силно момче. Рори, с теб сме!".

Поклон пред паметта му!

 

#Радослав Кавалджиев-Роро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от In Memoriam
Последно от In Memoriam

Всички новини от In Memoriam »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"