Варненец на 44 г. се удави на неохраняем плаж пред очите на жена си

Варненец на 44 г. се удави на неохраняем плаж пред очите на жена си
Първоначално съпругата на варненеца решила, че мъжът й вади миди. След малко тя влязла във водата, където видяла, че той се е удавил. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

44-годишен варненец се е удавил на неохраняем плаж в курортния комплекс „Св.Св. Константин и Елена", съобщи началникът на поликлиниката и плажните медицински екипи д-р Иван Иванов.

Мъжът с инициали Е.П. Се е удавил около 14:15 минути в неделя в неохраняма зона до камъните на буната - отстрани на Военнопочивния дом, предаде „Фокус".

Той е бил на плаж заедно със съпругата си. 44-годишният варненец решил да се поохлади във водата и влязъл в морето.

След известно време съпругата му вижда тялото на около 15 метра от брега. Тя обаче решила, че мъжът й вади миди. След малко тя влязла във водата, където видяла, че той се е удавил.

Според д-р Иван Иванов по всяка вероятност мъжът е имал сърдечни проблеми.

Лекарят каза, че това е третият за тази година удавник и уточни, че всички смъртни случаи са регистрирани в неохраняеми зони.

Освен този случай, в събота е бил регистриран също тежък случай, който, за щастие, се е разминал без загинали. След работно време на южния плаж във Варна на червен флаг са се давили 2 момчета от Варна - К.Т.К. на 12 години и М.И на 13 години.

Децата са били на плажа без родители или придружители. След като виждат, че децата се давят, спасители веднага са ги извадили от водата.

Извикани са били медицински екипи, които са задържали децата под наблюдение повече от час. Когато са били вън от опасност, са били закарани по домовете.

#Варна #Св.Св. Константин и Елена #Иван Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »