Първото редовно заседание на служебния кабинет беше отложено

Първото редовно заседание на служебния кабинет беше отложено
Informo.bg
A A+ A++ A

Служебното правителство няма да има редовно заседание през тази седмица. Това разпореди премиерът Огнян Герджиков. Така кабинетът ще остане само с извънредното от вчера, а редовното ще се проведе другата седмица. Министър-председателят разпореди промяна в графика поради необходимостта министрите да се съсредоточат върху поставените от него задачи за извършване на проверки на състоянието на поверените им ведомства, както и от време за допълнително съгласуване на проектите на нормативни актове, подготвени от предишния състав на правителството, пише iNews.bg.

Решенията, свързани с основните приоритети на служебното правителство – подготовката за провеждане на парламентарните избори на 26 март и преразпределението на функциите, свързани с новата структура на кабинета, бяха приети на проведено извънредно заседание на служебния кабинет вчера.

Според Устройствения правилник на Министерския съвет и на неговата администрация, премиерът може да разпореди промяна в графика на редовните заседания. Датата за редовното заседание ще бъде уточнена допълнително.

#заседание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »