Кейт Бекинсейл халюцинирала насън! Поислила, че си отива

Кейт Бекинсейл халюцинирала насън! Поислила, че си отива
Източник: Новости кино
A A+ A++ A

Кейт Бекинсейл мислела, че е получила инсулт и е на смъртния одър, когато била засегната от сънна парализа, съобщи Контактмюзик, цитиран от Дарик.

Звездата от филма "Подземен свят: Възходът на върколаците" се уплашила, че нещо ужасно й се е случило, когато получила сънна парализа и имала халюцинации, но била успокоена от свой приятел лекар, че няма за какво да се тревожи.

"Става въпрос за един от онези ужасяващи случаи на сънна парализа - разказа актрисата. - Имах слухови халюцинации. Тъкмо бяха вечеряла заедно с Дейвид Уолямс, с когото сме добри приятели, и бях легнала в леглото, защото се чувствах изморена. Тогава го чух да влиза в хотелската ми стая и да разговаря с някого. Бях ужасена, че те влизат в стаята ми. Понечих да стана от леглото, но не успях да помръдна. Помислих си, че съм получила инсулт и умирам

По-късно станах и си дадох сметка, че няма друг човек в стаята. Тогава се обадих по телефона на свой приятел невробиолог и го попипах "Какво по дяволите се случва с мен?". Той ми обясни, че става въпрос за състояние, при което мозъкът се е пробудил, но не и тялото. Така че човек не може да се движи и има визуални и слухови халюцинации. Казах му "Това няма да се случи отново, нали?"."

43-годишната Бекинсейл има 17-годишна дъщеря Лили от връзката си с Майкъл Шийн.

#Кейт Бекинсейл #инсулт #парализа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"