Бронзовата ни медалистка Елица Янкова стана спортист №1 на "Левски"

Бронзовата ни медалистка Елица Янкова стана спортист №1 на "Левски"
Източник: Епицентър
A A+ A++ A

Спортист номер 1 на емблематичния спортен клуб стана бронзовата медалистка по борба от Игрите в Рио 2016 г. Елица Янкова, съобщи БГНЕС.

Наградата бе връчена на нейния личен треньор Петър Касабов, тъй като тя самата не успя да присъства на събитието. Отличието за най-успешен треньор на клуба бе спечелено именно от него и от доскорошния старши треньор на "златните момичета" Ина Ананиева. Отбор на годината, без никакви колебания, стана националният ни отбор по художествена гимнастика. На церемонията присъстваха Ренета Камберова, Михаела Маевска и Елена Тодорова, пише 24 часа.

Невяна Владинова спечели наградата за най-успешен пробив в спорта, благодарение на своето 7-мо място на Олимпиадата през изминалата година. Нейното отличие получи Нешка Робева, тъй като младата надежда на родната гимнастика нямаше възможност да уважи събитието. За най-млад и перспективен сред индивидуалните състезатели бе провъзгласена Миглена Селишка (борба). Тя си извоюва бронзовата титла от Световното първенство по борба за младежи и девойки във Франция през 2016 г.

Най-перспективен отбор от детско-юношески школи е този на баскетболния клуб "Левски". Специалната награда за всеотдайност, която се връчва за втори път, получи Йордан Янков по повод неговото дългогодишно присъствие и подпомагане на стадиона "Георги Аспарухов".


#Елица Янкова #Рио #Ина Ананиева #художествена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"