От БДЖ предупредиха за закъснения на влаковете заради тежките условия

От БДЖ предупредиха за закъснения на влаковете заради тежките условия
Източник: bTV
A A+ A++ A

Поради усложнената метеорологична обстановка движението на влаковете в страната се осъществява при тежки зимни условия, като са възможни закъснения, особено при пътуването на композициите на дълги разстояния. Това информираха от железниците, предаде БНТ.

Към 11.00 ч. движението на влаковете е прекъснато между Шивачево и Гавраилово (участък от подбалканската жп линия) - поради надвиснали клони над контактната мрежа. В момента аварийни екипи работят по отстраняване на проблема, както и между Добрич север - Кардам - поради снегонавявания и преспи.

Участъци от железопътната инфраструктура с обилен снеговалеж се почистват от роторен снегорин и друга техника на НКЖИ. Аварийните екипи на Компанията реагират своевременно.

Поради динамичните промени в условията на усложнена метеорологична обстановка, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

#НКЖИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"