Наградиха най-добрите спортисти на Търговище за 2016-та

Наградиха най-добрите спортисти на Търговище за 2016-та
Източник: bTV
A A+ A++ A

Шампионката по спортна стрелба Антоанета Бонева спечели приза „Спортист на годината” на Община Търговище. Традиционните награди за най-добри постижения в спорта бяха раздадени на тържествена церемония с участието на кмета на Търговище д-р Дарин Димитров, заместниците му, народният представител д-р Венка Стоянова, областният управител Светлин Бонев и други, предаде Труд.

Отличията за спортистите от общината бяха определени след анкета между 21 треньори, спортни деятели, общински съветници и журналисти, съобщиха от местната администрация.

Заслужено шампионката Антоанета Бонева  отново поведе местната класация. Първи подгласник е Мирослава Минчева, също спортист по спортна стрелба. Трета е европейската вицешампионка по вдигане на тежести Ивана Петрова. Четвъртото място е за стрелкинята Янина Станчева. На пета позиция са класирани спортистите Ведат Исмаилов, трениращ борба в клуб „Олимпиец” и Иван Сираков, представител на клуба по спортно ориентиране „Вариант 5”. Седми е борецът Денис Зекериев. Осмото място е за Кирил Николов, спортно ориентиране. Девети е Теодор Трифонов, отличен в спортна гимнастика и акробатиката. Десети е класиран Георги Стоянов, спортист по спортна гимнастика.

Първи в отборните спортове в ежегодната класация в Търговище е  Клубът по тенис на маса „Пътинженерингстрой-Т Светкавица”. Втори са момичетата до 14 г. от баскетболен клуб „Светкавица”, а трети е мъжкият отбор по баскетбол.

#Антоанета Бонева #спортист на годината

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »