Криско и Гери-Никол първи по гледаемост за 2016-та

Криско и Гери-Никол първи по гледаемост за 2016-та
Източник: Lifestyle.bg
A A+ A++ A

Хитове на Криско, Гери-Никол, Поли Генова, Дара и Павел и Венци Венц са най-гледаните видеоклипове на български изпълнители за 2016 г. Общите гледания на най-успешните им проекти за годината е 61 млн, като най-много преглеждания е събрало парчето “Дали това любов е” на Криско, следвано от I’m The Queen на Гери-Никол, пише Труд.

Лятното предложение на рапъра и продуцент оглавяваше родните класации в продължение на месеци и се превърна в един от най-емблематичните хитове на звездата. “Дали това любов е” има 18 млн. преглеждания в ютюб за по-малко от 8 месеца, с което се превръща в най-гледания сингъл за 2016 в поп и попфолк жанра. Песента успя да изпревари дори и много коментираното и промотирано видео в “лекия жанр” на Галена, Цветелина Янева и Азис “Пей сърце”.

На второ място се нарежда доскорошната ученичка на Криско – Гери-Никол, с лятното предложение I’m The Queen. Още с появата си в интернет песента предизвика истински фурор сред родните меломани. Третият клип на 18-годишната лолитка счупи рекорда за най-много преглеждания за 24 часа в ютюб и до този момент е натрупал над 13 млн. гледания в мрежата. Успехите на красавицата в платформите за видео споделяне се дължи до голяма степен на провокативния образ, който варненката демонстрира в творчеството си, твърдят феновете й.

Бронзът за най-гледани български видео клипове за 2016 е запазен за Поли Генова и парчето й за Евровизия If Love Was A Crime. Интересът към песента бе изключително висок след финала на певческия конкурс, след като България се класира на престижното четвърто място. Видеото към If Love Was A Crime е гледано над 11 млн. пъти в ютюб и се превърна в най-успешния сингъл на Поли Генова досега.

Дебютната песен на Дара “К‘во не чу” също се нареди сред най-големите хитове у нас за изминалата година. Парчето беше обявено за най-излъчваното от редица родни радиостанции. Видеоклипът към него има над 10 млн. преглеждания в мрежата, с което заема четвъртото място в класацията за най-гледани български хитове. С това свое постижение Дара влиза в списъка на родни изпълнители с най-успешни дебюти в историята.

Топ 5 на най-успешните родни сингли за годината завършва “Се таа, брат” на арендби дуото Павел и Венци Венц. Парчето набра над 8 млн. гледания за 8 месеца и безспорно се отличи като най-емблематичната песен на двамата изпълнители, както и като един от летните хитове на годината. “Се таа, брат” е заглавието и на дебютния албум на Павел и Венци Венц.

#Гери-Никол #Криско #Поли Генова #Дара #Павел и Венци Венц

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"