Скорсезе на косъм от смъртта след филма "Ню Йорк, Ню Йорк"

Скорсезе на косъм от смъртта след филма "Ню Йорк, Ню Йорк"
Източник: Мениджър
A A+ A++ A

Известният режисьорът Мартин Скорсезе сподели за първи път в интервю своя злополучен опит с лекарствата, който го е довел до ръба на смъртта преди 50 години. След заснемането на филма "Ню Йорк, Ню Йорк", месеци наред Скорсезе злоупотребявал с опиати, предаде БГНЕС.

В следствие на тези злоупотреби той бил хоспитализиран за 10 дни. „Бях извън времето и пространството и преживявах тежко време в личния си живот и приех другия свят... с привличането към опасната страна на съществуването. Така по време на почивката за Деня на труда се озовах в болница“, споделя режисьорът в интервю.

Той споделя, че до тежкото състояние на ръба на смъртта го е довела злоупотребата с лекарства, които са му се отразили пагубно, както и хроничната му астма. „Държаха ме в болница десет дни и нощи, грижиха се за мен и осъзнах, че не искам да умра и да пилея“ живота си, каза още режисьорът. Именно преживяното в болницата е част от вдъхновението за новия му филм „Silence“, казва още Скорсезе. Лентата разказва историята на двама йезуитски свещеници през 17 в., тръгнали да търсят своя учител в Япония.

#Ню Йорк #Ню Йорк #Мартин Скорсезе #злоупотреби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"