Бъчварова за Цветан Василев: Той излъга толкова хора, защо да му вярваме?

Бъчварова за Цветан Василев: Той излъга толкова хора, защо да му вярваме?
www.bta.bg
A A+ A++ A

 

Резултатите показват, че граничарите ни са добре обучени и трябва да им имаме доверие. Усилията, които полагат, са неимоверни. Мъчно ми е, че понякога това се използва за политически спекулации. Това заяви пред Нова телевизия вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова във връзка с бежанската вълна и това доколко опасна е тя за България, пише БГНЕС.

Според нея ГЕРБ не са водили разговори с ДПС за евентуална подкрепа на кандидат-президентската им номинация.

„При ДПС обикновено такива неща се случват преди втори тур”, коментира Бъчварова. Вицепремиерът определи като „политическа атака” твърденията на банкера Цветан Василев, че съществува нерегламентирано политико-икономическо съдружие между Делян Пеевски и премиера Бойко Борисов.

„Защо трябва да вярваме на този човек, след като той излъга толкова много българи?”, запита Бъчварова.

Тя коментира и кандидатурата на Ирина Бокова за ген. секретар на ООН. Нямам информация за това, че правителството ще обсъжда смяна на кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН с тази на Кристалина Георгиева, добави Бъчварова. Тя подчерта обаче, че към момента представянето на Бокова в надпреварата за поста „не е убедително” и не може „да се разчита на окончателно добро решение”. 

#Румяна Бъчварова #граничари #доверие #министър на вътрешните работи #Цветан Василев #Делян Пеевски #Бойко Борисов #Ирина Бокова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"