Канадският премиер стана екшън герой в комикс

Канадският премиер стана екшън герой в комикс
БТВ
A A+ A++ A

 

 

Канадският премиер Джъстин Трюдо направи неочакван дебют – негов комикс вариант участва в предстоящия брой на комикса „Гражданска война II: Да изберем страна” на „Марвъл”, съобщава БТВ.

Трюдо е в боксьорското си амплоа още на корицата на списанието. Облечен е с потник със знамето на Канада и червени боксьорски ръкавици. Изобразен е седнал в ъгъла на арената, а зад гърба му се намират героите от комикс отряда „Алфа Флайт”.

„Първоначално исках да нарисувам Трюдо гол до кръста, но от „Марвъл” решиха, че това е прекалено рисковано. Преди около две-три седмици в медиите се появиха негови снимки гол до кръста на къмпинг със семейството му и си казахме, че може и да гол”, каза Рамон Перез, главен художник на комикса.

Тази идея все пак отпада, но Трюдо заема водеща роля в историята. „Не исках премиерът само да се появява като герой, който бива спасен от „Алфа Флайт”, примерно. Исках да е главно действащо лице, да въведе героите в истински етичен дебат”, споделя Перез.

Джъстин Трюдо не е първият човек в семейството, който получава свой герой в „Марвъл” вселената. Неговият покоен баща Пиер Трюдо е включен като герой в комикс за „Хикс мен” през 1979 г.

#комикс #герой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"