Линдзи Лоън проговори за Игор Тарабасов

Линдзи Лоън проговори за Игор Тарабасов
Източник: pik.bg
A A+ A++ A
Линдзи Лоън проговори за връзката си с руснака Игор Тарабасов пред "Дейли Мейл". Актрисата разказва, че той пиел и ставал раздразнителен и агресивен.
 
"Мълчах си твърде дълго. Сега се страхувам от това, което може Игор да ми направи или да причини на себе си.", казва актрисата. "Осъзнах, че не може да останеш в една връзка само заради любовта. Никоя жена не бива да бъде удряна и да остане с този човек, ако той не е готов да се извини".
 
Преди окончателното им разделяне, инцидентите между Лоън и годеника й станаха публични. Те бяха заснети как се боричкат на плажа в Миконос, а преди време неин съсед засне видео, в което Линдзи излиза на терасата на дома си и започва да крещи: "Моля ви, моля ви. Той се опита да ме удуши. За малко да ме убие."
 
Линдзи разказа и подробности за злополучната вечер: "Игор и аз бяхме на вечеря. Танцувахме и се забавлявахме. Когато се прибрахме, аз си легнах, а той излезе. Няколко часа по-късно се събудих и той се беше надвесил над мен. Не беше на себе си, беше агресивен и ме нападна."
 
Лоън споделя, че и тя не е ангел, но е била твърде наивна, за да се влюби в него. Въпреки това актрисата е предложила на богатия руснак да отидат на брачен консултант, но вече поставя себе си и кариерата си на преден план. 

#Линдзи Лоън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"