Крализа Елизабет II прописа в Twitter

Крализа Елизабет II прописа в Twitter
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

След като преди повече от 600 дни изпрати първото си съобщение в Туитър, британскатакралица Елизабет Втора публикува своя втори туит, предаде ТАСС. Нейно Величество е използвала официалния акаунт на кралското семейство в социалната мрежа, за да изрази благодарността си за поздравленията по случай 90-ия й юбилей.

"Изключително съм признателна за множеството електронни съобщения с благопожелания, които получих, и искам да Ви благодаря за Вашата любезност". Височайшият туит е подписан от "Елизабет Р." ("Р" идва от латинската дума "regina" (кралица).

Съобщението на кралица Елизабет Втора е било последвано от туит, потвърждаващ, че тя лично е написала и изпратила благодарственото послание.

На страницата в Туитър е поместена и снимка на Нейно Величество в розова рокля с флорални мотиви, седнала пред бюро с поставен пред нея таблет.

Първият си туит кралица Елизабет Втора изпрати през октомври 2014 г. по време на посещението си в лондонския Научен музей.

"За мен е удоволствие да открия изложбата "Информационна ера" днес в Научния музей и се надявам, че хората ще й се насладят. Елизабет Р.", гласеше първото "включване" на Нейно Величество в Туитър.

#Елизабет II #Великобритания #кралица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови предсрочни избори