Дженифър Анистън: Не съм бременна. Засрамете се!

Дженифър Анистън: Не съм бременна. Засрамете се!
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Дженифър Анистън не е бременна, а вие трябва да се засрамите! Така отговори на слуховете за бременност на актрисата неин говорител.

Спекулациите за бременността на Джензапочнаха за пореден път, след като се появиха папарашки снимки на закръгленото коремче на 47-годишната звезда.

Папараците заснели актрисата по бански по време на ваканция със съпруга й Джъстин Теру. След публикуването на снимките заваляха слухове, че актрисата е бременна. InTouch дори цитира неназован приятел на холивудската двойка, който твърди, че двамата очакват бебе и са много щастливи от новината, тъй като „Джен винаги е искала да има бебе от Джъстин".

„Това е поредната фалшива новина за бременност на Дженифър Анистън", заяви представител на актрисата. „Тя не е бременна, просто е хапнала хубав обяд, опитвайки се да се наслади на почивката си. Засрамете се, InTouch!".

Дженифър Анистън и Джъстин Теру вдигнаха тайна сватба през август миналата година. Едва след като пристигнали на партито по случай 44-ия рожден ден на Теру, гостите разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка.

През годините медиите многократно обявяваха, че Дженифър е бременна, същевременно имаше слухове, че актрисата има репродуктивни проблеми, както и че двойката се опитва да осинови дете.

Самата Анистън неведнъж е споделяла, че не се интересува от мнението или очакванията на другите хора към нея, а се е научила да се радва на живота всеки ден. А за съпруга си казва: "Джъстин? Той е най-прекрасното нещо от последното десетилетие на живота ми!".

#Дженифър Анистън #Джъстин Теру #слухове #бременност #съпрузи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"