Арменски милиардер хвърли 2 милиона долара за сватбата на сина си с грузинка

Арменски милиардер хвърли 2 милиона долара за сватбата на сина си с грузинка
БГНЕС
A A+ A++ A

Саргис Карапетян се венча за любимата си Саломе Кинцурашвили на сватба, чиято цена надхвърли 2 милиона долара. По време на тържеството в Москва 25-годишната булка смени 3 тоалета. Единият беше по модел на Ели Шааб за 35 000 долара с бижута на стойност 200 000 долара.

Събитието беше украсено с хиляди бели и розови цветя и артистични светлини, а гостите минаваха под приказен свод с надвиснали дървета. По стените имаше гигантски фотоси на щастливата двойка. Булката позираше пред специално изработена стена от цветя. Рок групата „Марун 5” забавляваше гостите срещу хонорар между 500 000 и 800 000 долара. Булката изпя една песен със солиста Адам Ливайн , а 23-годишният жених изпълни с младежи арменски народен танц.

За настроението се грижеха руски и арменски поп изпълнители и известни телевизионни звезди. Сред по-известните от тях са Ала Пугачова, Филип Киркоров, София Ротару. На сватбата присъства президентът на Армения Серж Саркисян. Тържеството беше в известния комплекс Сафиса, където през март се ожени синът на милиардера Саид Гуцериев. Предишната сватба беше широко отразена по целия свят, но сегашната е на път да я засенчи. Част от програмата включваше фолклорни изпълнения.

Булката Саломе специално облече грузинска носия, за да танцува заедно със сънароднички. Саломе и Саргис танцуваха традиционен сватбен танц.

Бащата на младоженеца Самвел Карапетян е на 28 място в класацията на сп. „Форбс” за най-богатите руснаци. Той е собственик на фирма за недвижими имоти, която има 33 търговски центъра, 4 офис сгради и 8 хотели из цяла Русия. Саргис е вицепрезидент на компанията на баща си. Младоженката е съсобственик на онлайн магазин за скъпи дрехи „Бай бай ми” (Купувай при мен). Гостите споделиха, че са се чувствали като в „страната на чудесата”, а сватбената торта на 9 етажа, висока 6 метра, е дело на прочутия сладкар Лиад Абушараф.

#булка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"