Азис пред Dazed: Успехът ми не е изненада, от 8-годишен знаех, че ще стана звезда

Азис пред Dazed: Успехът ми не е изненада, от 8-годишен знаех, че ще стана звезда
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Азис е било името търсено най-много пъти в Google-България за изминалата година, а едно от видеата му - ''Хабиби'' има цели 27 милиона гледания в портала YouTube. 

През март пък изпълнителя попадна в небезизвестната класация на ''Ню Йорк Таймс'', озаглавена ''25 песни, които показват накъде се движи музиката''.

''Известността, която придобих около песента ми ''Хабиби'' ми даде крила, които не са дадени на никой друг европейски изпълнител. Това е факт, защото единствения изпълнител, който не пее на английски от списъка съм аз,'' коментира Азис пред изданието Dazed.

Той продължава с разказ за детството си и най-големите си музикални вдъхновения - Мадона и Майкъл Джексън. Изпълнителят заявява твърдо, че не е изненадан от успеха, а още от 8-годишен вече е знаел, че ще бъде звезда. 

Известен с ексцентричните си тоалети и плавния преход между мъжка и женска същност, той коментира пред изданието творческите си решения. 

''Аз сам съм измислял всеки образ. понякога съм бил дебел, понякога слаб, понякога със сини очи, понякога с по-тъмно. Бил съм мъж и жена. Какво ли не съм бил в живота си?''

Скандалният изпълнител засяга и темата за правата на малцинствата и хомосексуалистите, като смята, че именно различният поглед върху действителността му е донесла световен успех. 

 

#Азис #песни #изпълнител #ром #права

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"