Бийонсе отново изненада феновете с новия си видеоалбум ''Lemonade''

Бийонсе отново изненада феновете с новия си видеоалбум ''Lemonade''
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Самата Бийонсе описва най-новият си албум като ''концептуален проект посветен на пътя, който всяка жена извървява през себепознанието и лекуването на раните''. 

Заглавието е заигравка и с популярната в англосаксонския свят поговорка, според която ''когато животът ти дава лимони, трябва да си направиш лимонада'', т.е. да превърнеш негативните преживявания в позитивни.  

Дванайсетте песни в албума обхващат много стилове, досега нетипични за певицата, сред които е дори алтернативният рок. В албума блестят и имената на Кендрик Ламар, The Weeknd както и на Джак Уайт от небезизвестните ''Уайт Страйпс''.

Бийонсе обяви новата си музика с филм, излъчен ексклузивно по HBO отвъд океана в събота вечер. В него се преплитат различни моменти както от афро-американската, така и от нейната лична история. Така певицата показа наведнъж и голяма част от видеата, които съпътстват албума.

Първият сингъл от ''Лимонада'' беше ''Formation'', чието изпълнение предизвика фурор по време на шоуто за Суперкупата в САЩ. Малко след това Бийонсе обяви и световното си турне със същото заглавие, което ще обхваща САЩ и Европа.  

 

#САЩ #Бийонсе #песен #албум #лимонада

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"