В НСО са изпратени материали за охрана и на друг депутат

В НСО са изпратени материали за охрана и на друг депутат
БГНЕС
A A+ A++ A

Няма образувано досъдебно производство за опит за убийство на Делян Пеевски, по данните, които излязоха по делото за опит за убийство на Алексей Петров.

Това се разбра от думите на главния прокурор Сотир Цацаров, предаде БГНЕС. Вчера главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов съобщи, че по делото за опит за убийство на Алексей Петров, при провеждане на беседи и последващи следствени действия, е придобита значима информация, която се отнася за подготвен опит за убийство на депутата Делян Пеевски.

Затова и от понеделник депутатът от ДПС е с държавна охрана и го пази и НСО. „Единственото, което е направено, са отделените материали, които са изпратени на НСО. Такива материали по отношение на друг народен представител са изпратени и днес. Винаги, когато са налице данни ние ги изпращаме, а дали е реална опасност, която налага охрана – това се преценява съобразно Закона за НСО”, каза Цацаров.

Той обаче не поиска да каже името на депутата, за когото материали са изпратени днес и не отговори на въпроса дали това е Мартин Димитров. 

#Сотир Цараров #НСО #депутат #охрана #заплахи #Бойко Борисов #Мартин Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"