Поли Генова ще е водеща на Детска Евровизия 2015

Поли Генова ще е водеща на Детска Евровизия 2015
Поли Генова Снимка: БНТ
A A+ A++ A

Поп звездата Поли Генова ще бъде водеща на Детска Евровизия 2015, съобщи БНТ.

Генова ще посрещне на сцената в зала „Арена Армеец” представителите на 17-те участващи държави тази година.

„Щастлива съм, че България е домакин на най-престижния детски песенен конкурс в Европа и изборът на БНТ за водещ на шоуто се спря на мен. Нямам търпение да открия събитието и съм сигурна, че ще бъде незабравимо! Нека заедно подкрепим децата, защото те са нашето бъдеще!"– заяви Поли Генова.

Певицата впечатлява с отлично владеене на английски език и силно сценично присъствие. Нейният темперамент и непринуденост са изключително подходящи за тийнейджърската аудитория. Поли, също така, е добре запозната със спецификата на песенния конкурс. Участвала е четири пъти в българския финал за „Евровизия” и през 2011 г. нейната песен „На инат“ представи България в Дюселдорф /Германия/.  

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчва на живо по БНТ от 20:30 часа. На 20-ти ноември ще се проведе Финалът на журито, който няма да се излъчва по телевизията, защото ще бъде предназначен само за зрителите в залата и журитата от всички участващи страни. Скоро предстои да бъдат пуснати в продажба и билетите за Финала на журито.

#Поли Генова #поли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"