160596 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38115 абоната       |      
USD 1.67595| EUR 1.95583| GBP 2.18663|
In English На русском
София
21°
Пловдив
19°
Варна
16°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Роми нахлуха в апартамент, собственикът ги подгони, но конят им припадна след бой с верига

Роми нахлуха в апартамент, после се опитаха да избягат, подгонени от ядосания собственик, но по време на гонката, на пряка на бул. "Монтевидео" в столичния квартал "Овча купел" конят им припада, тъй като е бил бит с верига, за да бяга по-бързо.

"Днес към 10.45 часа млада ромка, която се оказа бременна, и малкото и дете - на около 10 г., пришпорваха впряга на каруцата си, биейки коня с верига. На кръстовището с бул. "Монтевидео" конят не издържа и припадна. След това до тях спря кола (черната кола от снимката - б. р.). От нея слезе мъж по халат, който се оказа, че ги гони, защото влезнали в апартамента му на 1 ет. докато се къпе", разказва свидетелят, който качи снимки на припадналото животно във Фейсбук групата "Забелязано в София". 

Други двама роми, участвали във влизането с взлом, избягали пеша.

Свидетелят на ужасното отношение към животното и други граждани освободили коня от каруцата и го свестили. Те се обадили на тел. 112 и на място пристигнал патрул на Шесто РПУ. Те задържали ромите и повикали зоополиция и "Екоравновесие".

"Беше доста измършавял и целият в рани", разказва Росен Иванов, "но вече беше добре", завърши историята си пред OFFNews Иванов.

...
Автор: Гневен, 12 януари 2018 09:51:43
Докато тази ромска паплач не бъде радикално стегната и вкарана в пътя от властите, реномето на България няма да се подобри и след 10 председателства на Съвета на ЕС! Това индийско племе е срам за България!

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО