159713 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38108 абоната       |      
USD 1.67165| EUR 1.95583| GBP 2.22152|
In English На русском
София
20°
Пловдив
23°
Варна
20°
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Жесток инцидент в центъра на Мездра

Жесток инцидент в центъра на Мездра. Огромни кучета на общинска съветничка в града избягаха от клетката си и нападнаха други две кучета пред погледа на възрастни и деца. Едно от нападнатите животни е починало на място, предаде Нова телевизия.

"Съседът съвсем случайно ги е изпуснал през портата и те са избягали”, разказа общинската съветничка Королина Кьолер. Според жителите на Мездра огромните кучетата не за първи път напускат домът си и се разхождат свободно по улиците на Мездра.

Королина Кьолер признава, че животните и друг път са бягали, но никога преди не са нападали. Общинската съветничка от Мездра е с предупреждение и с повдигнато обвинение за нарушаване на обществения ред.

По случая е образувано досъдебно производство, а агресивните кучета са затворени в клетка.

...
Автор: Маркос, 18 май 2017 16:52:24
Това е поредната тенденциозно написана статия ! Посланието е ясно дайте да убием големите кучета, защото според ценностната система на "цивилизованото" гей общество на запад е недопустимо да съществуват нормални индивиди. Много добре познавам породата Алабай.Това е една от най- старите съществуващи породи кучета.Тези кучета не нападат просто ей така.Те атакуват само ако са нападнати и ако опонента не спазва статуквото наложено от природният закон на по-силния. Убитото куче не е улично. Уличните кучета прекрасно знаят как се спазва закона на природата.Подвиват си опашката, снишават се и отстъпват. В случая имаме поредната лелка която разхожда разглезеното си кученце свободно без каишка. Като както тя така и кучето и смятат , че целия свят трябва да се съобразява само с тях . Да ама се натъкват на Алабаите които за голямо огорчение на лелката не зачитат фалшивите законите на Гей-обществото а именно да се толерират обратните , уродите и тн. а като истински кучета си спазват по-вишият закон на природата. При нормална ситуация ще си продължат по-пътя, без да му обърнат внимание, но разглезеното кученце на лелката свикнало всичко да му се поднася на тепсия започва да скача заплашително и да джавка неистово нарушавайки статуквото наложено от природният закон. По нататък развръзката е ясна.

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО