169671 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38125 абоната       |      
USD 1.72441| EUR 1.95583| GBP 2.2495|
In English На русском
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Нинова: Гневът на премиера е пресилен

Лидерът на БСП Корнелия Нинова определи гнева на премиера Бойко Борисов към европейската реакция за убийството на българската журналистка Виктория Маринова като пресилен.

По-рано днес премиерът изрази пред чуждите посланици у нас недоволство от международните реакции във връзка с убийството на журналиста Виктория Маринова. 21-годишен русенец е задържан в Германия по подозрение за убийството, което не е свързано с работата на жертвата.

По думите на Нинова трябва да се замислим за реакцията.

“Като поредната лъжа ще го окачествя и ще си повторя думите от понеделник, че сме обезпокоени от негативния образ на България, който се изгради за тези няколко дни чрез изказвания и позиции на европейска комисия, еврокомисари, Съвета на Европа, генералният секретар на ООН, това са изключително сериозни европейски институции и изразиха притеснения за образа  на България. На второ място, тогава казах и сега повтарям - притеснени сме от високото равнище на престъпност в България, страх и несигурност в хората от чувството за безнаказаност и най вече, най лошото за нас е, недоверието в институциите. Това е позицията ми от понеделник, повтарям я  и днес“, коментира Нинова. 

...
Автор: Българин, 11 октомври 2018 09:58:26
Недоволството на премиера НЕ Е пресилено, а напълно адекватно. А що се отнася за реакцията му по отношение на българските медии - по-добре не можеше и да се каже! Отдавна някой трябваше да укроти нашите журналисти, които от жажда за евтини сензации са готови да очернят името на България повече, отколкото и чужденците даже! И като потвърждение за тяхната некоректност, повечето медии цитираха Борисов само в онази част, в която той казва, че "медиите не са четвърта, а първа власт"!

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО