169671 статии       |       372 интервюта       |       1513 снимки       |       38125 абоната       |      
USD 1.72441| EUR 1.95583| GBP 2.2495|
In English На русском
Вход Форум

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   БрекзитТурция

Форум

Коментари към статия: Валери Симеонов „захапа“ „Господарите на ефира“

Случаят "Върбанов" от „Нова телевизия“ замеси премиерът Бойко Борисов. Той беше принуден от Ню Йорк да се обяснява, че е бил пресиран от медиите да вземе отношение.

В казуса се включи и вицепремиерът Валери Симеонов. В социалните медии той попита защо е освободен само журналистът Върбанов, но не и операторът, който е бил с него и е бил непосредствен наблюдател на случката.

Повод за коментарите на Валери Симеонов стана интервюто на Джуди Халвалджиян.

Впечатли ме, че навсякъде се говори, че репортерът е освободен, а не уволнен. Освобождава се човек, който не е на трудов договор, което подсказва за укриване на данъци и осигуровки, посочи вицепремиерът. Валери Симеонов посочи, че тази позиция говори, че се крият данъци и осигуровки. 

Ето какво написа Валери Симеонов в профила си във „Фейсбук“( без редакторска намеса ):

...
Автор: ivan.botev, 5 октомври 2018 15:41:40
Основната причина на бедността в нашата държава – е КОРУПЦИЯ на чиновници, министри и други управляващи, които не искат да осигурят возможността на обикновенни хора да имат нормална работа и да получават достойна зарплата.

Докато нашите чиновници не започнат да испълняват законите, коите и самите измислили, няма да имаме сигурна и уредена социална ситуация в обществото. Има такъв много неприятен пример в тази област.
Заместник министър-председател Валери Симеонов се отказва да уреди нещата в съответствието на решението на Върховният административен съд за събарянето на незаконно изградени стопански сгради до своят дворец близо до гр. Златоград.

Въпреки редовни сигнали в различни национални медии и призиви на обществото към този човек да се подчини на закона, действащ лидерът на движението ʺНационален фронт за спасение на Българияʺ се отказва да направи нещата как то трябва.

В игнорирането на закона му активно помагат влиятелни приятели и неговата официална позиция.

Не му пречи да спи спокойно дори този факт че има доказателства и фото, подтвеждаващи нарушаването на закона. Строителство на горепосочените сгради било направено без някаква проектна документация, разрешителни от компетентни институции и така нататък.

В едно демократическо общество, к коему ние се стремим и което сме правим заедно с ЕС нито един политик или чиновник няма право да нарушава закон на държавата и морално-нравственни норми на нашето прогрессивно общество. Да живее България! Да цъфте демокрация!
Автор: Анонимен, 12 ноември 2018 20:44:52
Здравейте Господари на Ефира е прекрасно предаване
А този се гаври с бедните деца
Той трябва да бьде Уволнен
Как няма срам да говори тькива нагли неща
Да се засрами
Ами ако неговото дете е болно
Няма ли сьвест

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО