189714 статии       |       383 интервюта       |       1524 снимки       |       38127 абоната       |      
USD 1.6551| EUR 1.95583| GBP 2.16418|
In English На русском
Вход

КЛЮЧОВИ ДУМИ ДНЕС:   ПротестиКоронавирусБрекзитВоден режим ПерникПо ваш сигнал

Тема в снимки: Средновековен фестивал в София

20 септември 2017, сряда; Източник: novinite.com;
Send to Kindle
Средновековния фестивал са предимно за малки деца, други неща, за да ме видят по някакъв начин бледа или просто за по-големи деца.

Билетите за средна възраст бяха 5 лева, а за децата - безплатно. За мини парка, изпълнен с динозаври - 12 лева, има и отстъпка от 2 лева на билет за деца, за всички, които са посетили и средновековния фестивал. Бях впечатлен от битката, ми хареса лекцията за средновековна ограда, имаше интересни неща, които да разгледаме - занаятите, храната, игрите и не.

Средновековният фестивал продължава утре в парка на Военната академия. Донеси вода, не видях да продавам наоколо. След като купите билети за Средновековния фестивал, те поставят печат върху ръката си. Така че можете безопасно да напуснете парка и след това да се върнете на събитието.

Идеята за организиране на такъв фестивал във Военната академия е много хубава и мястото е изключително подходящо. Хареса ми всичко от преживявания като стрелба със стрела или неща за средновековни ръкописи, които се виждат и придобиват нови знания.

Радвам се, че има такива интелигентни хора, които с такъв ентусиазъм предават своите знания и умения на другите. Няма по-добра история на такова събитие, че да можете да докоснете миналото и да научите интересни подробности от хора, които са дали сърцата си на дадена тема. Ще се радвам, че този фестивал ще стане традиция и ще се срещнем с тези уникални личности, за да научите повече нови неща по забавен и интелигентен начин.
Снимка 1 от 1

Средновековен фестивал в София

Средновековна са предимно за малки деца, другите неща, за да видите някак бледи, за да мен или само за по-големи деца.

Билетите за средна възраст бяха 5 лева, а за децата - безплатно. За мини парка, изпълнен с динозаври - 12 лева, има и отстъпка от 2 лева на билет за деца, за всички, които са посетили и Средновековния фестивал. Бях впечатлен от битката, ми хареса лекцията за средновековна ограда, имаше интересни неща, които да разгледаме - занаятите, храната, игрите и не.

Средновековният фестивал продължава утре в парка на Военната академия. Донеси вода, не видях да продавам наоколо. След като купите билети за средновековния фестивал, те поставят печат върху ръката си. Така че можете безопасно да напуснете парка и след това да се върнете на събитието.

Идеята за организиране на такъв фестивал в парка на Военната академия е много приятна и мястото е изключително подходящо. Хареса ми всичко от преживяванията като стрелба със стрела или неща за средновековни ръкописи, които се виждат и придобиват нови знания.

Радвам се, че има такива интелигентни хора, които с толкова ентусиазъм предават своите знания и умения на другите. Няма по-добра история на такова събитие, че да можете да докоснете миналото и да научите интересни подробности от хора, които са дали сърцата си на дадена тема. Ще се радвам, че този фестивал се превърна в традиция и ние се срещаме с тези уникални личности, за да научите повече нови неща по забавен и интелигентен начин.

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО