Висококачествен китайски продукт от "Блър" след 16 години пауза (ВИДЕО)

Висококачествен китайски продукт от "Блър" след 16 години пауза (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Цели 16 години след последния си запис, четиримата от "Блър" издават дългоочаквания си нов албум The Magic Whip - на 27 април.

Новите парчета са направени в Avon Studios в Kowloon, Хонконг. Началото е поставено по време на 5-дневната почивка на музикантите от пролетното им турне през 2013. Миналия ноември Греъм Кокъсн се свързва с предишния продуцент на групата - Стивън Стрийт, за да работят по новия материал. Текстовете са на фронтмена Деймън Олбърн.

Пълният траклист е - Lonesome Street, New World Towers, Go Out, Ice Cream Man, Thought I Was a Spaceman, I Broadcast My Terracotta Heart, There are Too Many of Us, Ghost Ship, Pyongyang, Ong Ong и Mirror Ball.

Ето и видеото към първия сингъл от албума - Go Out:

"Блър" са единствените артисти, свирили четири пъти в Хайд парк. Те ще се завърнат в историческия лондонски парк на 20 юни като хедлайнъри на събитието Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park.

Новината за новия албум и концерт на "Блър" бе обявена първо във Фейсбук по време на пресконференция на бандата в Чайнатаун, Лондон, излъчвана на живо в социалната мрежа. Това даде шанс на феновете по света да се почувстват част от събитието, което включваше и сесия с въпроси и отговори. Музикантите имаха възможността да се обърнат директно към милионите си почитатели и да отговарят на въпросите им чрез страницата си в социалната мрежа.

У нас The Magic Whip се издава от "Орфей мюзик".

 

#Хонконг #песни #група #албум #музика #Blur

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"