Хърватските медии се подиграват на "Динамо" след загубата от "Лудогорец"

Хърватските медии се подиграват на "Динамо" след загубата от "Лудогорец"
"Динамо" загуби от "Лудогорец" с 0:3. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Хърватските медии не пестят критики и подигравки за представянето на "Динамо" Загреб в София в четвъртък, където "Лудогорец" ги съсипа с 3:0. Някои издания прибягват до иронията, а други направо задават наболели въпроси, съобщи bTV.

"Невиждан потоп в София, мобилизацията на Мамич завърши трагикомично". Това е заглавието на материала за мача във вестник „Ютарний лист", един от най-популярните в Хърватия.

„В София "Лудогорец" изнесе малка лекция на шампиона на Хърватия и реално сложи точка на участието на "Динамо" в Европа за този сезон. Всичко лошо, което можеше да стане, стана още по-лошо. А всичко хубаво, се превърна в нещо лошо за "Динамо". В "Динамо" в момента няма вратар, няма централен защитник, няма и нападател", пише още изданието. В текста се добавя, че 150-те фенове от групировката "Бед Бойс Блу" така и не са стъпили на стадиона, а единствената подкрепа за отбора била във ВИП-ложата на ст. "Васил Левски".

Онлайн изданието „Индекс" пък сложи заглавие: "Още един срам за "Динамо"" и започва:

"Срамното представяне на "Динамо" в Европа доведе нов катастрофален резултат. Втората поредна загуба в Лига Европа през този сезон е 13-а на международната сцена за синьо-белите от Загреб в последните им 14 мача", изчислява изданието.

"Ново падение за "Динамо"", отбелязва вестник Вечерний лист.

„Динамовската защита издържа само 12 минути. Вече не знаем за кой път през тази година противниците вкарват голове от малкото наказателно поле. Вратарят на "Динамо" Зеленика показа, че е зелен за европейско участие, докато стражът на "Лудогорец" се наложи да се намесва само два пъти. Накрая в този материал се казва, че вероятно времето на професор Бранко Иванкович е преброено, ако "Динамо" има нули като точков актив в Европа", се казва в текста

#"Динамо" Загреб #"Лудогорец" #Лига Европа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »