Йордан Минев за допинг скандала: Все едно ми казаха, че съм бременен

Йордан Минев за допинг скандала: Все едно ми казаха, че съм бременен
A A+ A++ A

„Аз хапче не си слагам в устата. След като ми казаха, че съм уличен в допинг, все едно ми казаха, че съм бременен. Щях да припадна, като ми казаха „допинг“ по телефона“, заяви защитникът на „Лудогорец“ и националния отбор Йордан Минев, след като бе изслушан в сградата на БФС относно допинг скандала.

Припомняме, че по-рано през деня президентът на Дисциплинарната комисия на ФИФА спря временно правата на Минев. Причината за това е, че играчът е дал положителен допинг тест в световната квалификация срещу Малта (2:1), съобщи Gong.bg.

Футболистът е със спрени права първоначално за 30 дни, но не се споменава неговото име. Анализът на „А“ пробата на българския национал е показала наличие на забранени вещества, които са включени в списъка на Световната антидопингова агенция.

„Писмото, което дойде, лично мен много ме изненада! Както и доктора на националния отбор. Надяваме се всичко да се размине, защото това, което ми е бито, го има описано в документ преди и след мача. Явно е станало някакво разминаване и недоглеждане. Вярвам, че тези дни всичко ще се изясни и ще мога да си играя пак“, каза още Минев.

„Ден преди мача с Малта ми бе поставена инжекция ставно. Беше описана преди мача и след мача. Не знам защо се получи така. Още повече това, което ми е бито, не е допинг. То не ми дава сила“, продължи десният защитник.

„В момента пращаме писма до ФИФА, правим си защита, за да можем да получим отговор защо е това тяхно писмо, че съм уличен в допинг. Аз не съм направил нищо нередно, всичко е описано в документите. Затова не го мисля най-тежкия вариант“, категоричен бе Данчо.

#"Лудогорец" #Йордан Минев #БФС #допинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"