Билетите за "Лудогорец" - "Партизан" свършиха за по-малко от 24 часа

Билетите за "Лудогорец" - "Партизан" свършиха за по-малко от 24 часа
A A+ A++ A

Билетите за първия мач от III предварителен кръг на Шампионската лига между "Лудогорец" и "Партизан" на 31 август от 20:30 часа са изчерпани, съобщи БГНЕС.

Клубът преустановява предварителната продажба на входните талони, тъй като за по-малко от 24 часа капацитетът на стадиона бе запълнен на 100 процента. Гостуващите фенове от Партизан са получили 300 билета, каквато е предварителната уговорка.

ПФК "Лудогорец" информира още веднъж, че с помощта на местната полиция ще упражни строг контрол относно пропусквателния режим преди срещата. Феновете на "Партизан" и тези, подкрепящи тима ще бъдат настанени в сектор "Гости". На стадиона няма да бъдат допускани привърженици с артикули на други клубове, както и такива с пиротехнически средства, в нетрезво състояние или носещи със себе си опасни предмети и бутилки.

ПФК "Лудогорец" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предадени на правораздавателните органи, предупреждават от клуба.

#"Партизан" #"Лудогорец"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници