Борисов: Депутатите да не излизат в отпуска и да гласуват избирателния закон

Борисов:  Депутатите да не излизат в отпуска и да гласуват  избирателния закон
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да се гласува изборният закон. Снимка: www.manager.bg
A A+ A++ A

„Депутатите да не излизат в отпуска, за да гласуват избирателния закон“, предложи в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес участва в обсъждането на актуализацията на бюджета за 2013 г., предаде агенция „Фокус“.

„Парламентарната група на ГЕРБ ще участва в обсъждането на предложението за лятна ваканция на парламента, което е първа точка в дневния ред за петък. Единственото, което искам, е поне да не си дават отпуска, за да гласуват избирателния закон, или поне - частта за парламентарни избори. Те се гласят другата седмица да излязат в отпуск. Ще останем и ще гласуваме против“, заяви Борисов.

На въпрос дали ГЕРБ ще продължат да влизат в парламента, Борисов каза, че се надява управляващите да подадат оставка, защото не знае как да се идва на работа в тази обстановка.

„Виждам, че те изобщо не забелязват, че има протести, че има хора, които не са съгласни с тях, че има огромна непредставителност на българските граждани в управлението на страната и в парламента. Търсят вина в ГЕРБ“, подчерта Борисов.

#Бойко Борисов #бюджет #ГЕРБ #отпуска #Парламента

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"