Тамара Глоба назова зодиите, които ще жънат успехи до края на годината

Тамара Глоба назова зодиите, които ще жънат успехи до края на годината

cleo.ru

A A+ A++ A

Руската астроложка Тамара Глоба прогнозира безпрецедентен успех за три знака на Зодиака през втората половина на 2024 г.

По думите на специалистката, най-важната черта на Годината на Дракона ще бъде желанието за мир и хармония, следователно духовното ще надделее над материалното и настроението през втората половина на годината ще бъде по-спокойно. В интервю в YouTube тя заявява, че втората половина на 2024 г. ще е време, подходящо за обединение, събиране и само с такава нагласа всички зодии ще могат да постигнат успех.

Успешни ще бъдат и всички въпроси, свързани с обучението и технологиите.

Съдейки по прогнозата на астроложката, три знака на Зодиака ще се радват на изключителен успех от юни до декември.

Ето кои попадат сред щастливците:

Овен
За този огнен знак втората половина на годината ще бъде повече от успешна. Глоба вярва, че през този период е възможно "мощно избухване", което ще им донесе личен успех. Възможни са победи в спорта и успешни творчески проекти.

За Овните ще е важно да научат нещо и да изграждат отношения, с което си струва да се заемат през септември и октомври.

Късметът в любовта ще остане с тях до края на годината. Най-важното е, че те са оценили вниманието на партньорите си и не са станали арогантни.

Близнаци
През втората половина на годината въздушният знак трябва да инвестира в нов бизнес, имоти или земя. Глоба вярва, че такива сериозни проекти ще бъдат лесни за Близнаците през този период, така че не трябва да се страхуват, а смело да се заемат с тяхното изпълнение.

Още от края на май в живота на представителите на знака ще се появят такива перспективи, за каквито досега дори не са и предполагали.

Астролложката обаче съветва през септември и в края на годината Близнаците да избягват пътищата, защото там ги чакат загуби и други неприятности, пише jenata.blitz.bg

Лъв
Подемът, на който Лъвовете се радват от началото на годината, ще бъде изключително забележим през лятото и есента. През този период не само кариерата, но и доходите им ще тръгнат нагоре.

Безпрецедентна активност - така астроложката характеризира Лъва през това време.

В личния живот може да се появят покровители, които ще понесат представителите на знака на ръце към морето на късмета. Приятелите и възлюбените им ще бъдат до тях през цялото време.

В края на лятото Лъвовете е по-добре да не шофират, тъй като има голям риск от злополука, предупреждава Глоба

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?