Какво правят жените, докато мъжете им гледат европейското по футбол?

Какво правят жените, докато мъжете им гледат европейското по футбол?
A A+ A++ A

Европейското първенство по футбол в Германия започна. Много мъже ще прекарат следващите дни „залепени“ пред телевизионния екран. За техните отегчени половинки, обаче, това ще бъде повод да се отдадат на кръшкане. Това показва проучване, направено във Великобритания.

Анкета, направена от сайт за извънбрачни афери, показва, че част от запитаните дами предпочетат да се срещат с любовниците си, отколкото да си губят времето в компанията на захласнатите си по футбола съпрузи.

Често пренебрегвани заради случващото се на футболното игрище, жените се „заиграват“ на друго поле - на изневярата", казва говорител на сайта.

Друго любимо занимание на дамите през този период е шопингът. Това е отличен начин да се разтоварят от стреса и да се забавляват, като си купуват нови дрехи, обувки или аксесоари. Пазаруването може да бъде идеална терапия за жените, които не са толкова запалени по футбола.

Половинките на футболните запалянковци използват това време и за пътешествия. Това може да бъде кратка екскурзия до близък град или село, или дори по-дълго пътуване до екзотична дестинация. Пътуването предоставя възможност за нови приключения, откриване на нови места и срещи с интересни хора.

Срещите с приятелки също са популярен начин за представилките на нежния пол да прекарат времето си, докато мъжете им са заети с футболните мачове. Сбирките на кафе, обяд или вечеря, са прекрасен начин да се забавляват заедно. Това е отлична възможност да се поддържа социалният живот и да се укрепят приятелските връзки.

Е, все пак има и малък процент дами, които са големи късметлийки и техните половинки не гледат футбол или такива, които са толкова запалени по играта, колкото и мъжете им.

#футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?