Детронираната "Мис България" Елизабет Кравец дължи 20 000 хил. евро неустойка

Детронираната "Мис България" Елизабет Кравец дължи 20 000 хил. евро неустойка
A A+ A++ A

Оказа се, че българката с украински корени Елизабет Кравец сама си е виновна за отнетата корона.

„Много трудно взехме това решение", сподели пред „Галерия“ Ирина Папазова, която притежава търговската марка. - Аз съм тази, която може да й разреши или забрани да ползва тази марка. Вече й е забранено да се именува с титлата „Мис България“, категорична беше тя. И обясни, че Елизабет има подписани договори и клаузи, които още не са изпълнени от нея. Освен това се оказа, че тя „от месеци не контактува с нас, просто защото не си вдига телефона".

„Разбрах, че ми е отнета короната от медиите. Със сигурност не го очаквах, защото след два месеца ще бъде „Мис България 2024“, мислих, че ще си предам короната, всичко ще приключи хубаво, но не приключи по този начин“, сподели пред медиите Кравец. И освен това заяви, че ще си търси правата по съдебен ред. „Щом иска, да го направи, има това право“, репликира я Ирина Папазова.

Папазова споделя, че още първият й ангажимент е бил проблемен и тогава на нея й светнала червената лампичка. Елизабет започнала да си урежда сама сесии и да „работи частно“.

Според Папазова възможно е причина за това й държане и абсолютното своеволие, което тя показвала, да е продиктувано от нейния нов приятел. Всъщност тя е в 12 клас, но в момента живее в Пловдив, откъдето е гаджето й Атанас Пелтеков. „Напълно вероятно е той да й дава подобни съвети“, твърди още Папазова.

Красавицата, в чиито вени тече смесена кръв се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист, познат в социалните мрежи като Hyper Kong. Атанас, който се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет. Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лева.

„Пращал съм й съобщения, в които съм й казвал, че ако не спазва задълженията си съм длъжен да я уволня. Всичко беше ясно и тя го знаеше.

Сега ни дължи неустойки, ние на нея 3000 евро за изпълнен ангажимент, а тя на нас около 20 000 евро, заяви лицензодържателят на конкурса Гаел Бонел Санчес.

#Елизабет Кравиц

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?