Емилия проговори за бременността: Направи гръмко признание

Емилия проговори за бременността: Направи гръмко признание
A A+ A++ A

Наскоро фолкдивата Емилия се появи с прелюбопитен тоалет, който подчерта доста наедряло коремче, което веднага хвърли феновете й в смут и любопитство. Е, самата певица реши да разкрие истината по въпроса в профила си в социалните мрежи.

А повод за съмнения даде един кадър, който толкова светкавично обиколи публичното пространство, че на певицата явно не й оставаше друго, освен да признае какво точно се случва.

"Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите. Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една.....", пише Емилия в Инстаграм профила си.

В поста си изпълнителката направи и анонс за новата си песен: "Да си шмекер през лятото не е никак лошо. Затова избрах да започнем заедно лятото с "Шмекерия" и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си.

Всички песни, които правя ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така, че думите са излишни. Днес (13 юни) ще обявя датата на премиерата. И аз вече нямам никакво търпение...", написа още певицата

#Емилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?