Ицо Хазарта: Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици

Ицо Хазарта: Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици
A A+ A++ A

С ваше позволение - няколко изречения преди благодарностите. При първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. После се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говоря. Това се оказа безценно училище за мен. Чуваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш. Така Ицо Хазарта се обърна към своите избиратели във Фейсбук профила си.

"Същото правя последната година с всички останали хора, същото правех и в кампанията. Обикалям както София, така и цяла България, и си говоря с хората, но повече ги слушам. Това е основната причина за моя резултат в неделя. Звучи толкова просто, а е така непостижимо за мнозинството от българските политици.

Уроците, научавани от нормалните хора на улицата са безценни. А когато тези хора видят, че се стараеш и въпреки всичките си несъвършенства успяваш да свършиш нещо макар и малко в тяхна полза - започват да ти вярват. Мисля, че пътят е това", заяви още той и добави:

"Изказвам своята огромна благодарност към всички онези повече от 27 000 български граждани, които в неделя ме подкрепиха с преференция и ме избраха за техен представител в европейския парламент - благодаря ви от сърце! Не се съмнявам, че ще ми бъде трудно в началото, но знам и вярвам, че когато дойде краят на този мандат вие ще бъдете удовлетворени от избора, който сте направили.

Благодаря на всички, които ми помогнаха - трудно ще ми е да ви изброя. Благодаря ви, че вярвате в мен!

Благодаря, България!".

#Ицо Хазарта

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?